Els jugadors del Fraikin en una imatge d'arxiu (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers suma una incòmoda victòria davant el Zamora (30-23)

Els vallesans han hagut d'esforçar-se de valent per anar davant en el marcador davant d'uns rivals que esperaven sumar la primera victòria fora de casa

El Fraikin Granollers ha superat el Zamora en el partit de la dotzena jornada de la Lliga Asobal (30-23). Els vallesans, però, no ho han tingut gens fàcil, de fet, ja havien avisat que el partit contra els lleonesos seria complicat i que no es podia menystenir el rival per molt cuer que sigui.

Quan la pilota ha començat a moure's al Palau d'Esports, els homes d'Antonio Rama han constatat que el Zamora estava disposat a tot per emportar-se la victòria. El Fraikin ha anat per davant en el marcador durant tot el partit però s'han topat amb un conjunt castellà necessitat de sumar punts per començar a sortir del pou i això s'ha traduït amb un duel força igualat. 13-11 al descans.

A la represa, els vallesans han continuat dominant l'enfrontament amb un estret marge d'avantatge en el marcador fins que el Zamora, en els darrers minuts, ha constatat que era impossible capgirar el marcador i ha baixat els braços. Això ha permès agafar aire al Fraikin en un últim esforç i sentenciar l'incòmode enfrontament amb el 30-23 final.

Entre els de Granollers han destacat Pérez, que ha estat el màxim anotador del partit amb sis gols, i Porras, que ha fet una exhibició d'efectivitat en el joc d'atac: Cinc dianes en cinc intents. A banda, el jove porter Marc Guàrdia ha tornat a demostrar una gran seguretat sota els pals.