David Resina, en una imatge d'arxiu (Facebook Fraikin Granollers)
Handbol

El Fraikin Granollers suma un agònic triomf a Benidorm i segueix aspirant a la Champions (27-28)

Un gol del capità David Resina en l'últim segon manté les opcions dels vallesans de classificar-se per a la pròxima edició de la Lliga de Campions

Actualitzat

El Fraikin BM Granollers ha sumat una agònica victòria a la pista del Benidorm per 27 a 28 gràcies a un gol de David Resina en l'últim segon i segueix aspirant a classificar-se per a la pròxima edició de la Lliga de Campions d'handbol. El triomf dels vallesans, combinat amb l'empat de l'Ademar Lleó contra el Logronyo a casa permet al conjunt d'Antonio Rama mantenir opcions de jugar la màxima competició europea a l'última jornada.

A falta d'un partit per acabar la competició, el Granollers suma 40 punts, un menys que l'Ademar, que està obligat a no fallar a la pista del Valladolid si no vol perdre la plaça de Champions a mans dels vallesans, que rebran el Guadalajara.

El Barça s'imposa a Pamplona (26-34)

El Barça Lassa ha sumat una nova victòria a la pista de l'Anaitasuna de Pamplona en un partit en què ha destacat la gran actuació del porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas, autor de 24 aturades i dos gols.

ARXIVAT A:
BM Granollers
Anar al contingut