El capità del Granollers Marc Garcia recull el trofeu al final del partit
Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa al Volendam en el Trofeu Ciutat de Granollers (34-18)

El conjunt vallesà no ha tingut problemes per imposar-se a un dèbil rival en l'últim partit de la pretemporada abans de l'inici de la Lliga Asobal el divendres de la setmana que ve

El Fraikin BM Granollers ha sumat una contundent victòria contra el Kras Volendam holandès per 34 a 18 i s'ha adjudicat el Trofeu Ciutat de Granollers d'handbol per segona vegada. El conjunt vallesà no ha tingut problemes per imposar-se a un dèbil rival en l'últim partit de la pretemporada abans de l'inici de la Lliga Asobal el divendres de la setmana que ve.

L'equip d'Antonio Rama ha arribat al descans amb sis gols de diferència (16-10), però en la segona part ha incrementat el ritme i ha plasmat la seva enorme superioritat.

Abans de la final masculina ha jugat l'equip femení del Granollers davant el Sant Joan Despí. Les vallesanes han guanyat per un contundent 41 a 21.