Handbol

El Fraikin Granollers perd la condició d'invicte en la segona volta de l'Asobal (34-24)

El CAI Balonmano Aragó va apallissar el Fraikin Granollers, un rival directe en la lluita pels llocs europeus de la classificació, i va obrir així una bretxa en la classificació que deixa els catalans a cinc punts de diferència. Els de Manolo Montoya van perdre per 34-24. Amb aquesta derrota perden la seva condició d'invictes en la segona volta de l'Asobal.

Després d'una primera part dubitativa, en què els aragonesos semblava que pensaven més en el partit de la Copa EHF de dissabte que ve contra el Bidasoa, el CAI, amb un gran sistema de contenció, va superar amb claredat el Granollers, que poc va poder fer davant el poder defensiu aragonès.

El CAI, malgrat els seus problemes de fluïdesa en atac, es va posar per davant al marcador des de l'inici. No obstant, la falta de rematada i l'embús ofensiu van propiciar contraatacs visitants que van acabar per capgirar el marcador en el minut 12 (5-6), i això malgrat l'excel·lent actuació del porter local, l'eslovè Beno Lapajne.

La defensa del conjunt aragonès no era gaire fiable, i això permetia segones opcions d'atac als catalans. No obstant això, una clara millora local en la faceta ofensiva, amb bones circulacions i l'aparició d'Alfredo Sorrentino i Mariano Ortega, va fer recuperar a l'equip aragonès el comandament del partit, en el minut 23 (12-11), i es va arribar al descans amb el màxim avantatge a favor dels propietaris del terreny fins a aquell moment (16-13).

La sortida dels locals després del descans va ser espectacular. La defensa del conjunt de Kosovac va fer que a l'equip vallesà se li fes de nit en atac i a partir d'aquí va començar la seva caiguda en picat. La gran defensa de l'equip local li va permetre córrer el contraatac i fer pujar progressivament les diferències fins a aconseguir una contundent victòria (34-24).