Handbol

El Fraikin Granollers perd de forma sorprenent a la pista del Puente Genil (26-20)

El Fraikin Granollers ha encaixat una sorprenent derrota a la pista de l'Ángel Ximénez de Puente Genil per 26-20 en partit corresponent a l'onzena jornada de la Lliga Asobal d'handbol. Els andalusos, penúltims i que fins ara només havien guanyat un partit en tota la temporada, han derrotat els vallesans, molt desencertats en atac. Tot i la quarta desfeta de la temporada, el Granollers es manté cinquè en la classificació amb 14 punts.

El Fraikin Granollers ha perdut de forma inesperada a la pista del Puente Genil.

El Fraikin Granollers ha encaixat una sorprenent derrota a la pista de l'Ángel Ximénez de Puente Genil per 26-20 en partit corresponent a l'onzena jornada de la Lliga Asobal d'handbol. Els andalusos, penúltims i que fins ara només havien guanyat un partit en tota la temporada, han derrotat els vallesans, molt desencertats en atac.

Al descans, l'equip català ja perdia per 14-11 i en la represa no ha estat capaç de capgirar el resultat advers. El local Guillermo de la Sierra, autor de cinc dianes, ha estat el màxim golejador del matx, mentre que per la part vallesana, Álvaro Muñoz ha estat el millor amb quatre gols. Tot i la quarta desfeta de la temporada, el Granollers es manté cinquè en la classificació amb 14 punts.