Handbol

El Fraikin Granollers perd a la pista de l'Arendal (28-26) però es classifica per la fase de grups de la Copa EHF

Tot i la derrota, els de Carlos Viver s'han classificat per al sorteig de la fase de grups de la Copa EHF gràcies al resultat del partit d'anada (29-21)

El Fraikin Granollers ha perdut el partit de tornada de la tercera ronda de la Copa EHF (28-26), però ha aconseguit classificar-se per a la fase de grups. I és que el conjunt català va vèncer per 8 gols el partit d'anada (29-21), coixí que els ha servit per passar a la següent eliminatòria.

Durant la primera part, el Granollers ha portat la iniciativa en el marcador gairebé en tot moment. Els màxims golejadors del primer temps: Àlex Márquez, Ferran Solé, Marc Garcia i Gilherme Valadao, que han aconseguit marcar dos gols cadascun. A la mitja part els de Carlos Viver guanyaven 11-14.

L'Arendal ha sortit a totes a l'inici del segon temps i en tres minuts ha empatat el partit a 14. Els noruecs han pressionat molt en la segona part, i no s'han donat per vençuts, amb l'esperança de capgirar l'eliminatòria. Els de Carlos Viver han aguantat l'embranzida noruega i han recuperat els tres gols de renda del descans, tot i això els noruecs han acabat guanyant el partit, 28-26, però la diferència de gols no ha estat suficient per passar l'eliminatòria.