Handbol

El Fraikin Granollers perd a la pista de l'Ademar de Lleó en un duel que sempre ha anat a remolc (30-25)

Els vallesans han anat sempre a remolc en el marcador des del minut 10 de joc i han encaixat una derrota que els manté a la quarta posició de la classificació

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la seva visita a la pista de l'Ademar de Lleó per 30 a 25 en partit corresponent a la 23a jornada de la Lliga Asobal d'handbol. Els vallesnas han anat sempre a remolc en el marcador des del minut 10 de joc i en la segona part han arribat a perdre de 8 gols.

El Fraikin es queda en la quarta plaça mentre que l'Ademar es consolida en la segona i té a tocar la possibilitat de jugar la Champions la temporada que ve. El veterà Juanín García ha estat el botxí dels vallesans i ha acabat com el màxim anotador del matx amb 8 gols.