Adrià Figueras, en una imatge d'arxiu
Handbol

El Fraikin Granollers pateix per guanyar el cuer de la lliga Asobal, un Benidorm que ha venut cara la derrota (28-26)

L'equip vallesà no ha pogut fer valer la seva teòrica superioritat davant del cuer de la Lliga fins ben entrada la segona meitat

El Fraikin Granollers ha patit més del previst per guanyar el BM Benidorm, cuer de la Lliga Asobal, per 28 a 26. A la primera meitat, el domini ha estat per a l'equip visitant, en l'estrena a la banqueta de Pedro Muñoz per la dimissió aquesta mateixa setmana del tècnic Fernando Latorre. Els valencians superaven els vallesans amb ràpides transicions, mentre que, al darrere, el seu porter Mile Mijuskovic refermava l'eficàcia de la defensa 6-0 dels seus. El Benidorm s'ha posat 3-6 al marcador i ha arribat al descans un amunt, 11-12.

El començament de la segona meitat del Benidorm ha estat encara millor, i s'ha trobat amb una renda favorable de 4 gols amb un parcial de 0 a 3. Però amb pilota per posar-se 5 amunt, el cuer de la Lliga Asobal ha comès falta en atac, i, en la jugada següent, Eloy González ha estat exclòs per segona vegada. El Granollers, en superioritat, ha aconseguit un parcial de 6 a 1, amb 5 gols d'Adrià Figueras, que li ha donat la iniciativa.

Cabanas i el visitant David Jiménez, amb 7 dianes, han estat els màxims golejadors del matx. Amb els punts sumats, els de Carlos Viver es mantenen en el quart lloc de la classificació.