El Fraikin Granollers i el Barça Lassa s'enfronten aquest dimarts al vespre en partit de la Lliga Asobal (EFE)
Handbol

El Fraikin Granollers i el Barça Lassa es veuran les cares en el duel català de la Lliga Asobal

Els vallesans esperen fer història i acabar amb una ratxa de més de quatre anys dels blaugranes sense perdre en competició estatal

Actualitzat

Duel català a la màxima categoria de l'handbol estatal, aquest dimarts al vespre al Palau d'Esports de Granollers. I és que a les 20.30 el conjunt vallesà rep el Barça Lassa.

Els blaugranes fa més de 4 anys que no perden, concretament són 132 partits que l'equip que dirigeix Xavi Pascual no coneix la derrota a la Lliga Asobal. Ara bé, en competició europea el Barça Lassa no està passant un gran moment i, sense anar més lluny, diumenge va ensopegar amb el Pick Szeged hongarès (31-28) i va caure a la quarta posició del seu grup. A més, dijous torna a tenir partit de Champions contra el Zagreb. Una agenda molt atapeïda que està provocant un desgast físic entre els seus homes.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, està consolidant el nou projecte que lidera Antonio Rama. Els vallesans ocupen la tercera posició a la classificació de l'Asobal, a només un punt del segon, l'Anaitasuna. El Fraikin és fort a casa i, a diferència del Barça, encara el duel català amb un bon regust de boca després de certificar la classificació per a la fase de grups de la Copa EHF amb una victòria davant el Balatonfüredi hongarès (28-21).

 

Anar al contingut