Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Valladolid i es reafirma en la sisena posició de la Lliga (30-25)

El Fraikin Granollers aconsegueix retenir els dos punts de la classificació després d'haver guanyat el Valladolid per 30-25. Durant tot el partit, l'equip català ha estat un esglaó per damunt dels castellans. El Granollers segueix sisè en la classificació amb 25 punts.

Actualitzat
El Fraikin Granollers aconsegueix retenir els dos punts de la classificació després d'haver guanyat el Valladolid per 30-25. Durant tot el partit, l'equip català ha estat un esglaó per damunt dels castellans.

Moisès Blanxart ha sigut el jugador més barroc del partit, que amb els seus salts espectaculars ha aconseguit marcar tres gols. Malasinkas, Raül Campos, Nicklas Grundsten, Jordi Puig, Rodrigo Salinas i Marc Garcia han estat altres jugadors destacats que han portat el Granollers a la victòria. Tot i que els homes d'Antonio García han estat en inferioritat numèrica més vegades que el seu rival, no han deixat de dominar el partit.

Iñaki Peciña ha sigut el jugador més efectiu del Valladolid amb quatre gols en quatre llançaments. Els catalans es mantenen sisens en la classificació amb 25 punts, mentre que el Valladolid continua en la tretzena posició. En el pròxim partit, els catalans se les hauran de veure amb el CAI Aragó.
Anar al contingut