Marc Cañellas
Marc Cañellas, en un partit recent (Xavier Solanas/BM Granollers)
Handbol

El Fraikin Granollers fa una remuntada heroica a Zaporíjia i es classifica per a la fase de grups de la Copa EHF

L'equip de Carlos Viver aconsegueix l'objectiu per segon any seguit en un final d'infart; Álvaro Cabanas ha fet el gol decisiu en els últims segons

El Fraikin Granollers s'ha classificat per a la fase de grups de la Copa EHF en remuntar aquest dissabte un partit de tornada molt complicat a la pista del ZTR Zaporíjia. L'equip de Carlos Viver ha viatjat a Ucraïna amb la missió de capgirar la derrota de l'anada (27-29) i s'ha tornat a trobar un rival molt consistent que ha sabut defensar la renda a favor fins al final.

Ben entrats els últims deu minuts, el marcador reflectia un inquietant empat (21-21) que encara ha empitjorat en el minut 55 (25-24). En aquest tram ha emergit amb força l'heroi de la tarda per al Granollers, Álvaro Cabanas, que ha signat una estadística d'onze gols. L'últim l'ha fet de manera especialment brillant, a només cinc segons del final, tot passant la pilota per sota de les cames del porter local. Ha estat el 28 a 30 definitiu que ha donat la classificació al seu equip.