Jorge da Silva
Jorge da Silva, un dels golejadors de la tarda del Granollers (bmgranollers.cat-Xavier Solanas)
Handbol

El Fraikin Granollers es passeja per la pista del Cangas do Morrazo (22-31)

El conjunt vallesà suma quatre victòries en cinc partits, i s'enfila provisionalment al segon lloc de la classificació

Actualitzat

El Fraikin Granollers ha sumat la quarta victòria en cinc jornades a la liga ASOBAL després d'una visita a la pista del Frigoríficos Morrazo, que ha resultat del tot plàcida. El conjunt vallesà ha dominat el partit en tot moment i a la mitja part ja portava un avantatge que semblava definitiu, 10 a 16. En la represa, el jugadors de Carlos Viver no s'ha relaxat i han seguit ampliant la fiferència, fins al 22 a 31 del final.

En el capítol anotador, Álvaro Cabanas ha estat intractable, amb deu gols sense haver errat cap llançament: Jorge da Silva i Adrià Figueras, han fet 4 gols cadascun. A la porteria, Pol Sastre ha estat correcte, amb un 30% d'aturades, i la feina de la seva defensa li ha facilitat les coses permetent només 31 llançaments dels rivals. En l'equip local, han destacat Jesús Soliño, amb set gols, i Daniel Cerqueira, amb cinc.

La victòria avança provisionalment el Granollers fins al segon lloc de la classificació, amb vuit punts, només superat pel Barça, que ha guanyat tots els partits fins ara.

Anar al contingut