El Fraikin Granollers ja ha tornat de les vacances i encara una temporada plena de reptes
Handbol

El Fraikin Granollers encara una temporada plena de reptes

Nova temporada, nous objectius i pocs canvis a la plantilla, només tres fitxatges nous. Un d'ells però és tota una icona al Palau.

Actualitzat

Presentació de l'equip al Palau amb cares noves, com la del pivot basc Gonzalo Porras, provinent del Benidorm, i cares conegudes que tornen a casa després d'una llarga absència, com és el cas d'Àlvaro Ferrer, que es reincorpora al Granollers després de quatre anys desfilant per molts equips d'Espanya i d'Europa, com l'Ademar de Lleó, l'Atlètic de Madrid, el Porto, La Roca i l'Aragó. Álvaro Ferrer, de 33 anys, ha firmat per una temporada i compaginarà els gols al parquet amb la vida política, i és que acaba de ser nomenat regidor d'Esports a l'Ajuntament de Granollers.

I un últim fitxatge. Es tracta és del porter brasiler Cesar Almeida, que acaba de proclamar-se campió dels Jocs Panamericans amb la seva selecció al Canadà.

Altres absències destacades són les de García, Cañellas i Toledo, que estan participant en el Mundial Junior sub-21 al Brasil.

Pel que fa a la resta de l'equip, Carles Viver comptarà amb els mateixos homes amb un repte molt clar al davant: millorar la meritòria tercera plaça a la Lliga Asobal de la temporada passada, i, sobretot, lluitar a la Copa EHF fins a l'última alenada.

De moment, per anar escalfant motors, partits de pretemporada, la semifinal de la Supercopa de Catalunya contra el Bordils (15 d'agost, 20.00, al Pavelló Blanc i Verd de Bordils), un amistós contra la selecció del Japó (19 d'agost, 19.30, al Palau d'Esports) i el Torneig Ciutat de Granollers que serà contra el Fènix Tolouse (26 d'agost a les 21.00 al Palau d'Esports).

Anar al contingut