Handbol

El Fraikin Granollers empata a la pista de l'Ángel Ximenez de Puente Genil (26-26)

En la represa de la Lliga després del Campionat d'Europa de seleccions, els vallesans han suat per tornar amb 1 punt del seu desplaçament

El Fraikin Granollers ha patit fins l'últim moment per sumar un punt a la pista de l'Ángel Ximénez (26-26) en el seu primer partit de la segona volta de la Lliga Asobal. L'equip de Puente Genil ha anat gairebé tot el matx al davant en el marcador i ha tingut l'última pilota per guanyar.

El debut dels fitxatges d'aquest hivern, Janja Vojvodic i Rudovic (10 gols), ha donat ales als locals en els primers minuts fins assolir un màxim avantatge de 5 gols, 12 a 7. Els vallesans s'han recuperat aprofitant uns minuts de descans de Rudovic per tancar la primera part 15 a 13.

El Granollers ha aprofitat les primeres exclusions dels cordovesos en la segona meitat per empatar el marcador a 16. Després d'una fase d'igualtat els visitants s'han avançat per primera vegada amb el primer gol del matx del brasiler Valadao. Els catalans han arribat a tenir 2 gols de marge abans de la definitiva igualada a 26 i l'últim atac no aprofitat pels de casa.