Handbol

El Fraikin Granollers derrota sense problemes el BM Aragón (34-26), penúltim de la Lliga Asobal

El Fraikin Granollers ha derrotat el BM Aragón 34 a 26, tot i la bona sortida de l'equip visitant. Els vallesans són tercers de la Lliga Asobal a 4 punts del segon, el Naturhouse La Rioja

Els primers avantatges en el marcador han estat per als visitants. La intensitat inicial del BM Aragón ha sorprès el Granollers, que s'ha trobat dos gols a sota quan encara s'estava situant a la pista. Els vallesans, però, han començat a imposar el seu ritme per trencar la parsimònia amb què volien dur el partit els visitants. En els últims 10 minuts de la primera part, els jugadors de Carlos Viver han distanciat el penúltim de la classificació per arribar al descans guanyant 16 a 11.

Tot i l'exhibició golejadora de Demetrio Lozano (12 gols) per l'equip aragonès, el Granollers no ha patit per mantenir-se al capdavant durant la segona meitat. El seu entrenador ha pogut donar minuts de joc als jugadors menys habituals i dosificar així l'equip de cara al partit de la fase de grups de l'EHF a la pista del Holstebro danès de dissabte que ve (15.00). Una victòria del Fraikin Granollers el cap de setmana podria ser clau per classificar-se per als quarts de la competició europea.