El Granollers ha guanyat de tres gols.
Handbol

El Fraikin Granollers derrota el Valladolid (28-25) en la segona jornada de la Lliga Asobal

El Fraikin Granollers ha derrotat el Valladolid per 3 gols de diferència (28-25), en la segona jornada de la Lliga Asobal. Els vallesans han controlat gairebé tot el partit, amb una diferència màxima de 17 a 11 en el minut 36, però s'han complicat la vida en la segona part.

El Fraikin Granollers ha derrotat el Valladolid per 3 gols de diferència (28-25), en la segona jornada de la Lliga Asobal. Els vallesans han controlat gairebé tot el partit, amb una diferència màxima de 17 a 11 en el minut 36, però s'han complicat la vida en la segona part. Els visitants no s'han donat mai per vençuts i han lluitat fins al final. Això els ha permès acostar-se en el marcador i posar-se a un gol quan faltava un minut, un minut que ha estat d'infart. L'encert ofensiu del Granollers ha fet que finalment els punts s'hagin quedat a casa