Handbol

El Fraikin Granollers derrota clarament el BM Benidorm i es manté en el grup de líders de la Lliga Asobal

L'equip vallesà encara no ha cedit cap punt després que s'hagin disputat 5 jornades de Lliga

El Fraikin Granollers es manté intractable en aquest inici de Lliga Asobal. Després de superar, per 38 a 24, el BM Benidorm, els vallesans sumen 5 victòries en les 5 primeres jornades de la competició.

Els locals han sortit decidits a resoldre el partit per la via ràpida, i el seu rival no ha pogut fer res per evitar-ho. Amb una bona defensa, els de Carles Viver han començat a fer gols al contraatac. Als vint minuts de joc, el tècnic visitant havia demanat 2 temps morts i els seus perdien 16 a 9. Al descans, al qual s'ha arribat amb un marcador de 22 a 13, ja estava clar qui seria el guanyador.

A la segona part, Viver ha donat minuts als jugadors menys habituals. Això, afegit a la relaxació del Fraikin Granollers i la intenció del BM Benidorm de marxar amb una derrota menys dolorosa, han evitat un marcador més ampli. Els vallesans segueixen compartint el liderat de l'Asobal amb el FC Barcelona Lassa i el Naturhouse La Rioja de Logronyo.