El Fraikin ha deixat escapar la victòria (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers deixa escapar la victòria en els últims segons (30-30)

Els del Vallès Oriental guanyaven per 30-27 un minut i mig abans del final del partit

El Fraikin BM Granollers ha dilapidat en l'últim minut i mig un avantatge de tres gols permetent que el Liberbank Ciudad Encantada hagi aconseguit treure un punt del Palau d'Esports, en un partit igualat que el Fraikin tenia encarrilat en la part final del xoc (30-30).

La igualtat ha imperat en els compassos inicials, amb els locals posant-se per davant i amb la resposta immediata del conjunt de Conca, que ha arribat a avançar-se al marcador.

Els dos conjunts han arribat a empatar a 22 però el Fraikin ha tornat a marxar en el marcador amb un nou parcial de 2-0 (minut 51). A minut i mig pel final els de Granollers encara mantenien el marge amb el 30-27, però una mala gestió dels últims segons ha permés els de Conca marcar els tres gols per arribar a l'empat final (Castro, Jiménez i de nou Castro).