Handbol

El Fraikin Granollers deixa escapar la victòria en el primer partit de la fase de grups de la Copa EHF, contra el Dinamo (28-29)

Els de Granollers, que tenien el partit totalment controlat fins a la segona part, han perdut contra un Dinamo que ha començat a remuntar discretament fins a marcar el gol de la victòria en l'últim minut

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Fraikin BM Granollers perdut contra el Dinamo de Bucarest en la primera jornada de la Fase de Grups de la Copa EHF. El Fraikin afrontava el partit amb la moral molt alta després de vèncer clarament l'Helvetia Anaitasuna (32-24) a la Lliga, però no ha estat suficient per guanyar els de Bucarest, que els han pres el partit a l'últim minut (28-29).

Els de Granollers han portat les regnes durant tot el primer temps. Els de Viver han arrasat i en quinze minuts ja havien anotat quinze gols (15-6), en un partit on s'esperava una mica més de resistència per part dels romanesos cap els atacs del Fraikin, que ha apostat per un joc d'equip molt ben coordinat. Al descans, un contundent 20 a 13, amb set gols de renda que encarrilaven la primera victòria pel Granollers a la fase de grups.

A la repressa els de Bucarest han encadenat tres gols seguits que han deixat la diferència en només quatre gols (20-16). El Granollers no ha pogut desfer-se del Dinamo per trencar el partit i els de romania s'hi han enganxat com a paparres. A l'equador de la segona part els locals continuaven guanyant de quatre (26-22) tot i que els costava molt més marcar. Això ho ha aprofitat el Bucarest que ha estat més incisiu i ha començat a remuntar discretament fins a empatar el partit a 28. Contra tot pronòstic i davant la cara d'astorament dels de Granollers, Diwa ha marcat el gol de la victòria gairebé sobre la botzina, en l'únic moment que els de Bucarest s'han posat al davant (28-29).