Moises Blanxart en una jugada davant el porter de Port Sagunt
Handbol

El Fraikin Granollers deixa escapar cinc gols d'avantatge i acaba empatant a la pista de l'Helvetia Anaitasuna (27-27)

Els vallesans, que afrontaven el partit després de la recent eliminació a la Copa EHF, han arribat a tenir un màxim avantatge de cinc gols al descans

El Fraikin Granollers ha empatat a 27 a la pista de l'Helvetia Anaitasuna en partit corresponent a la 22a jornada de la Lliga ASOBAL d'handbol. Els vallesans, que afrontaven la visita a Pamplona després de la recent eliminació a la Copa EHF, han arribat a tenir un màxim avantatge de cinc gols al descans (11-16) però en la represa, els navarresos han reaccionat i han acabat igualant el marcador advers.

Un gol del local Chocarro a falta de 30 segons per al final ha servit per establir l'empat definitiu i, en l'última jugada, Álvaro Ruiz, amb el crono a zero, no ha pogut transformar una falta que hauria donat la victòria al Granollers. Amb aquest empat, l'equip vallesà es manté tercer a la classificació amb 33 punts, vuit més que l'Anaitasuna, que és cinquè.