La xerrada de Carlos Viver amb els seus homes que ha fet recuperar el domini del partit
Handbol

El Fraikin Granollers continua en ratxa i guanya el Constanta a l'EHF (23-21)

Els jugadors de Carlos Viver han guanyat un partit més de la Copa EHF, resultat que els situa líders provisionals del seu grup a l'espera del resultat de l'Hostelbro-Sant Petersburg

El Fraikin BM Granollers ha guanyat avui contra el HCM Constanta (23-21) a la tercera jornada de la fase de grups de l'EHF. Aquesta victòria dóna dos punts més a l'equip de Granollers i els situa líders provisionals del grup B, a l'espera del resultat de l'Hostelbro contra el San Petersburg (que juga aquest dissabte a les 19.15).

Tot i que l'equip romanès ha obert la llauna, els de Carlos Viver han dominat gairebé tot el primer temps del matx. La màxima renda dels de Granollers ha estat de tres gols, però han arribat al descans amb un ajustat i perillós 12-10, sense saber aprofitar la renda de gols a favor que han tingut durant els primers minuts de partit.

El segon temps ha estat molt similar, sempre al davant en el marcador i amb un màxim de tres gols de renda. Finalment, però, els de Granollers s'han mostrat ferms i han guanyat el partit per 23-21. Un resultat just, de cara a possibles empats a la classificació del grup.

Del Arco i Resina amb 5 gols i Ferran Solé i Gilherme de Toledo amb 4 han estat els màxims golejadors dels de Granollers; Burisea amb 6 i Xavi Humet amb 5, els del Constanta.

Diumenge vinent, en directe per Esport3, s'enfrontaran en el partit de tornada els mateixos protagonistes d'avui.