Handbol

El Fraikin Granollers cau en la seva visita a la pista de l'Helvetia Anaitasuna (28-27)

Tot i començar dominant, els catalans han cedit en la segona meitat

El Fraikin Granollers ha caigut en la seva visita a la pista de l'Helvetia Anaitasua navarrès (28-27) en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Asobal. Les aturades del porter local Nordlander i el major encert en atac dels de casa en els minuts finals han estat claus en la primera derrota a la lliga dels catalans.

Els catalans han començat dominant el matx (4-7) liderats per Rolandas Bernatonis (5 gols) i ajudats per una bona defensa. Al descans, el marcador era de 13 a 17. En la represa, però, ha arribat la reacció de l'Helvetia gràcies a una millora defensiva. El màxim anotador del partit han estat els jugadors dels vallesans Álvaro Cabanas i Adrià Figueras, amb 6 gols.