Handbol

El Fraikin Granollers cau a la trampa del Sinfín, però salva els mobles en l'últim segon amb un golàs d'Arnau Garcia (26-27)

Els vallesans han suat de valent per sobreposar-se a la cara més combativa dels càntabres

El Fraikin Granollers no ho ha tingut gens fàcil per imposar-se al BM Sinfín

El Fraikin Granollers ha viatjat fins a Santander per enfrontar-se amb el BM Sinfín. Un partit que, "a priori", no havia de resultar excessivament complicat per als vallesans, perquè els càntabres són tercers per la cua en la classificació, ha acabat resultant una trampa que els de Carlos Viver han superat sobre la botzina.

El Fraikin ha anat avançat en el marcador durant els primers vint minuts, però el Sinfín ha sabut aprofitar les poques imprecisions dels vallesans en el parquet per igualar el marcador, 11-11 en la mitja part.

En el descans, Carlos Viver ha ajustat uns petits detalls entre els seus homes, que han reaparegut al parquet amb la determinació de resoldre l'enfrontament. Amb paciència i amb màxima concentració, els vallesans han anat guanyant avantatge en el marcador fins a arribar en el minut 50, quan el Granollers guanyava per 17-23. Però el desenllaç del partit ha tingut un nou gir totalment inesperat: el Sinfín s'ha abocat a l'atac i ha tingut en premi, empat a 26 a 5 segons del final amb un providencial gol d'Óscar Río, màxim anotador dels càntabres. Però llavors, Arnau Garcia ha llençat una bomba des de 10 metres que ha acabat al fons de la xarxa, un gol que ha donat la victòria al Fraikin, 26-27 al final del partit.

A part del brillant gol de Garcia, ha destacat la gran actuació d'Adrià Figueras, amb 8 gols, i la d'Álvaro Cabanas, amb 7 dianes.