Lliga Asobal

El Fraikin Granollers cau a la pista del Quabit Guadalajara (32-28)

El Fraikin Granollers ha saldat amb derrota la seva visita a la pista del Quabit Guadalajara (32-28) tot i anar guanyant el partit fins al tram final. Aquest resultat impedeix a l'equip vallesà abandonar la part baixa de la classificació.

Els set gols de Raúl Campos no han servit perquè el Granollers sumés a Guadalajara (Foto: www.bmgranollers.cat)

El Fraikin Granollers ha saldat amb derrota la seva visita a la pista del Quabit Guadalajara (32-28) tot i anar guanyant el partit fins al tram final. Aquest resultat impedeix l'equip vallesà abandonar la part baixa de la classificació.

El Granollers ha portat la iniciativa durant tota la primera meitat. Ràpidament ha agafat una renda d'1-2 gols i fins i tot ha tingut un màxim avantatge de 5 gols (7-12), que l'equip local ha sabut neutralitzar abans d'arribar al descans. Un gol de Ferran Solé ha permès al Fraikin marxar al vestidor amb una renda mínima (13-14).

La tònica s'ha mantingut durant la segona meitat fins que el Guadalajara, a dotze minuts per al final, ha aconseguit un 3-0 per invertir la dinàmica i ha sabut jugar amb el marcador a favor fins al final. Raúl Campos, autor de set gols, ha estat el més destacat dels de Toni García en atac.