Imatge del partit entre el Fraikin BM Granollers i l'Azoty-Pulawy (Foto @BMGranollers)
Handbol

El Fraikin BM Granollers, líder després de guanyar l'Azoty-Pulawy

Primera victòria a la fase de grups per als homes d'Antonio Rama

El Fraikin BM Granollers s'ha posat líder del grup D a la fase de grups de la Copa EHF després de guanyar al Palau d'Esports l'Azoty-Pulawy polonès de sis punts.

L'equip que dirigeix Antonio Rama va tirar de defensa i contracop per obrir la primera escletxa al marcador (5-1).

Al conjunt polonès li costava trobar Jurecki en la posició de pivot, i a excepció de Marko Panic, cap altre jugador de la primera línia aconseguia trobar bones posiciones de llançament davant la bona defensa dels de Granollers, molt profunda.

Abans del minut deu, el conjunt català ja havia arribat a cinc punts de diferència i, abans del primer quart, ja guanyava per set (12-5), de nou amb el contracop com a arma més eficaç en atac.

Només Panic i, posteriorment Vladislav Ostroushko, marcaven amb certa facilitat per un Azoty que va veure com el Fraikin arribava amb una màxima diferències de vuit punts just abans del descans, al qual va arribar amb un clar 21-14 a favor dels d'Antonio Rama.

La segona meitat fou més equilibrada.

L'Azoty-Pulawy va arribar a situar-se a quatre punts (29-25) a cinc minuts del final, però un parcial de 3-0 amb dos punts de Cabanes va tornar la tranquil·litat a un Franklin que, amb els sis punts de diferència, encapçala la taula per la diferència de gols (els vallesans en tenen +6 pels +4 del Chambéry).