Tenis taula

El Fotoprix Vic es proclama campió de la Copa del Reina de tenis taula per quarta vegada

El Fotoprix Vic va guanyar ahir la Copa de la Reina de tenis taula que es va disputar a Almeria. L'equip osonenc va superar a la final l'UCAM de Cartagena, per 3 punts a 2. Sara Ramírez, amb un triomf, i Matilda Ekholm, que va aconseguir dos punts per al Vic, van ser les artífexs del triomf català. Aquesta és la quarta Copa de la Reina per a les vigatanes.

Actualitzat
El Fotoprix Vic es va adjudicar la quarta Copa de la Reina de la seva història en imposar-se ahir a l'UCAM de Cartagena en una disputada i interessant final a Almeria. Les catalanes es van imposar per un ajustat 3 a 2 a les murcianes amb dos punts de Matilda Ekholm i un de Sara Ramírez mentre que per les murcianes van anotar les xineses Zhu Fang i Yanfei Shen.

El Fotoprix Vic es posava per davant en el marcador en el primer xoc de la final amb la victòria de Matilda Ekholm sobre Iulia Necula per 3-0. Zhu Fang igualava per a les murcianes imposant-se per 3-1 a Sara Ramírez i Yanfei Shen posava momentàniament per davant el Cartagena amb la seva victòria sobre Nan Wang.

Tornava a igualar el Fotoprix amb la victòria de Sara Ramírez sobre Iulia Necula per 3-1 i en un disputat duel Ekholm va donar la victòria a les catalanes aconseguint remuntar un 0-2 en contra davant Zhu Fang en el duel definitiu.
Anar al contingut