Brooklyn, el fill gran dels Beckham, al costat del seu pare. (Foto: Reuters)
Futbol

El fill gran de David Beckham fitxa per l'Arsenal amb només 15 anys

El fill gran de David Beckham, Brooklyn, ha fitxat per l'Arsenal amb només 15 anys. El jove jugador ha tingut ofertes d'equips com el Chelsea i Manchester United, però s'ha decidit per l'equip entrenat per Arsène Wenger per començar la seva etapa com a jugador professional.

Actualitzat

El fill gran de David Beckham ha fitxat per l'Arsenal amb només 15 anys. El rotatiu anglès "Daily Star" ha informat que Brooklyn Beckham, fill del jugador anglès més famós de la història recent, ha signat un contracte amb els "gunners" fins a final de la temporada, i, depenent del seu rendiment, podria firmar el seu primer contracte professional.

Altres clubs de la Premier com el Chelsea i el Manchester United estaven interessats a fitxar la jove promesa, però David Beckham ha decidit que sigui l'Arsenal on el seu fill comenci la seva etapa com a jugador professional. Tot i que David Beckham va començar al filial del Manchester United, l'exinternacional anglès ha preferit que Brooklyn es formi a l'equip d'Arsène Wenger, un tècnic amb qui té molt bona relació. Els altres dos fills de Beckham, Romeo i Cruz, ja juguen a les categories inferiors de l'Arsenal, però de moment sense contracte.

 

 

Anar al contingut