Jugadors de l'Ascó celebren un gol en una imatge d'arxiu (www.fcasco.com).
Jugadors de l'Ascó celebren un gol en una imatge d'arxiu (www.fcasco.com).
Futbol

El Figueres i l'Europa comencen guanyant la fase d'ascens a Segona B, i l'Ascó i la Pobla de Mafumet empaten

Ja ha començat la fase d'ascens a Segona B, amb sort diversa per als clubs catalans que hi participen

Actualitzat

L'Ascó ha obert la fase d'ascens directe a Segona B reservada als campions de grup amb un empat a casa a 2 contra el Jumella. Els murcians s'han avançat en dues ocasions, però els de casa han remuntat amb gols d'Iván Cristino i Asier Eizaguirre. El partit de tornada es disputarà el diumenge 31 de maig. En cas de sortir derrotat en aquest duel, els de Miquel Rubio encara tindran una segona oportunitat de pujar, afegint-se a la segona ronda de les eliminatòries de la resta d'aspirants a l'ascens.

Pel que fa als equips catalans que es troben en el camí de l'ascens en tres rondes, la Pobla de Mafumet ha empatat a 0 al camp del Tuilla i la Unió Esportiva Figueres ha derrotat per 2 a 1 el Numància B. Barrera, que havia entrat en el minut 80 substituint l'autor del primer gol local, Serramitja, ha fet en el 83 el gol del triomf dels figuerencs.

L'Europa, l'únic dels quatre que ha jugat aquest diumenge, ha superat el Jerez de los Caballeros per 1 a 0 amb un gol molt matiner de Javi Lara. Els partits de tornada d'aquesta primera eliminatòria es disputaran també el proper diumenge 31 de maig.

Anar al contingut