El FIATC Joventut remunta en la segona meitat contra l'Herbalife Gran Canària (81-79) per mantenir la bona ratxa

El FIATC Joventut ha sabut canviar el seu joc a partir del descans i s'ha concentrat en la defensa i els tirs pròxims en comptes dels triples, per evitar la derrota contra un Herbalife Gran Canària (81-79) que havia manat durant els primers 25 minuts.

L'Herbalife Gran Canària ha aconseguit un primer avantatge (7-14) basat en la força interior de la torre de la lliga Walter Tavares (2,20) i la velocitat al contraatac de Brad Newley (12 punts). L'entrada en joc de Miralles (14 punts, 4 rebots) i Clevin Hannah (11 punts, 5 assistències, 4 recuperacions), coincidint amb uns minuts de descans de Tavares (8 punts, 8 rebots, 5 taps), ha propiciat una reacció badalonina (13-14) amb ràpida resposta visitant. El primer quart ha acabat 14 a 19.

Amb la tornada a pista de Tavares en el segon quart l'equip d'Aíto García Reneses ha recuperat el domini clar del joc. A 3 minuts del descans l'Herbalife ha aconseguit un avantatge de 10 punts en un moment crític per als de Salva Maldonado, bloquejats davant la bona defensa rival del seu joc basat en el llançament triple i el rebot ofensiu. La primera part ha acabat 34 a 44.

Dos triples d'Albert Oliver (19 punts) tornant del descans han donat als visitants 15 punts d'avantatge. L'exverd-i-negre ha anotat 4 triples en aquest parcial. Quan pitjor estava, la Penya ha pressionat en defensa, ha trobat la velocitat i l'encert puntual en el llançament de 3 punts i ha reduït les diferències a 3 punts al final del tercer quart, 58 a 61.

El FIATC Joventut s'ha posat a 1 punt només començar l'últim quart abans d'encaixar el cinquè triple d'Oliver. Els dos conjunts han començat un intercanvi de cistelles fins que un parcial de 8 a 0 ha permès als badalonins posar-se al davant. El tècnic visitant ha plantejat primer una defensa en zona per despistar i després ha apostat per una pressió a tota la pista, però la seva estratègia no ha estat prou efectiva.