Albert Sàbat defensat per Adams en un moment del partit (EFE)

El FIATC Joventut perd el nord al tercer quart contra el Laboral Kutxa i suma nou derrotes en deu partits (68-89)

Els de Salva Maldonado han tornat a perdre i ja sumen 9 derrotes en els últims 10 partits, aquesta vegada davant d'un Laboral Kutxa que ha trencat el partit en el tercer quart

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La Penya tenia l'objectiu de deixar enrere el mal moment pel qual està passant, però el rival no era el més adient. Un Baskonia que és quart a la Lliga i que necessitava recuperar bones sensacions després de perdre aquesta setmana a Europa contra el Khimki i que ho ha fet, aconseguint una victòria a domicili (68-89). La Penya, amb aquesta derrota, en suma 9 en els últims 10 partits.

El FIATC Joventut ha inaugurat el marcador a Badalona, però el Laboral, o més ben dit, Darius Adams, ha estat l'amo dels següents quatre minuts, anotant els vuit punts del seu equip (2-8). La Penya, però, tot i començar molt fluixa, s'ha despertat gràcies a un triple de Brandon Paul, en el millor moment en què podia arribar, i ha encadenat dues cistelles de Drame i Sutton i un nou triple d'Abalde que han posat els de Maldonado quatre punts al davant (12-8). El Laboral ha aconseguit igualar el marcador fins a arribar al final del primer temps amb un ajustat 17-16. Bourousis no ha fet cap punt en els primers deu minuts.

Dos triples de la Penya, per un del Laboral i una tècnica a Bourousis, han avançat els locals (24-20). La Penya ha trobat el seu ritme i s'ha començat a trobar còmode a la pista. Bourousis no ha anotat fins a ben entrat el segon quart, amb un Laboral que ha anat fent la goma fins a superar la Penya. Quan Bourousis s'ha despertat, el partit ha canviat d'amo i el Laboral s'ha marcat un parcial de 0-12 que ha començat a complicar el partit als verd-i-negres (26-32). En el descans, 37-42, amb una cistella "in extremis" de Vidal que deixava el partit totalment obert.

El Laboral, liderat per Hanga i Bourousis, s'ha situat divuit per sobre en els primers minuts del tercer quart, amb una Penya que ha començat a regalar els punts fàcilment, sense punteria i perdent pilotes de forma absurda i consecutiva (43-61). El tercer temps ha estat devastador per als de Badalona, que han perdut el nord i el partit (50-64).

L'últim quart ha servit als de Perasovic per aconseguir la màxima diferència del partit, 28 amunt (59-87). Adams, Bourousis i Hanga, dels millors del Laboral, per Brandon Paul i Sergi Vidal de la Penya. El resultat final, 68-89.