El Fiatc Joventut perd de forma clara al Buesa Arena davant el Caja Laboral (92-76)

El FIATC Joventut ha ofert la pitjor cara de la temporada i ha caigut amb facilitat al Buesa Arena davant del Caja Laboral (92-76). L'equip de Salva Maldonado, tou en defensa i poc encertat en atac, ha anat sempre a remolc en el marcador i ha acabat encaixant de manera clara la segona derrota de la lliga. En el FIATC Joventut, ha reaparegut Pere Tomàs després de vuit mesos lesionat. Tony Gaffney, amb 16 punts, ha estat el millor jugador i màxim anotador dels de Badalona.

El FIATC Joventut ha ofert la pitjor cara de la temporada i ha caigut amb facilitat al Buesa Arena davant del Caja Laboral (92-76). L'equip de Salva Maldonado, tou en defensa i poc encertat en atac, ha anat sempre ha remolc en el marcador i ha acabat encaixant de manera clara la segona derrota de la Lliga. En el FIATC Joventut, ha reaparegut Pere Tomàs després de vuit mesos lesionat. Tomás ha sortit de titular, ha jugat 15 minuts i ha aportat 4 punts a l'equip. Tony Gaffney, amb 16 punts, ha estat el millor jugador i màxim anotador dels de Badalona.

Salva Maldonado ha intentat sorprendre amb un cinc inicial de sortida format per Fisher, Quezada, Llovet, Kuzmic i el reaparegut Pere Tomàs. L'aposta del tècnic ha sortit malament i el 12 a 0 inicial de parcial ha acabat condicionant el partit. El Fiatc Joventut, amb moltes pilotes perdudes i una defensa molt tova, ha vist com el Caja Laboral engreixava el seu avantatge. Dos triples consecutius d'Oleson i Nocioni han portat a l'equip d'Ivanovic al seu màxim avantatge (40-25), que la Penya ha acabat maquillant fins el 47 a 38 amb què s'ha arribat al descans.

Al tercer període, el partit s'ha trencat definitivament amb un parcial de 20 a 5 a favor del Caja Laboral (60-43). L'equip verd-i-negre s'ha enfonsat i ha deixat anotar amb facilitat des de l'exterior. El duel no ha tingut més història i el quart període ha estat intrascendent de cara al resultat del matx. L'equip de Salva Maldonado encaixa la segona derrota en quatre partits de la Lliga, en el seu pitjor partit fins ara de la temporada.