Bàsquet

El FIATC Joventut inicia la pretemporada amb l'ull en el primer enfrontament, contra el Barça

La Penya ha repartit la plantilla en dos per passar les habituals revisions mèdiques entre el 27 i el 28 d'agost a la Clínica Diagonal d'Esplugues de Llobregat

Jaume CabeceransActualitzat

El FIATC Joventut ha iniciat avui, dijous, la pretemporada amb les habituals revisions mèdiques, a la Clínica Diagonal d'Esplugues de Llobregat, per conèixer l'estat físic en el que es troben els seus jugadors. La Penya presenta la nova temporada amb un equip molt similar al de la passada campanya.

Aquest dijous ha estat el torn per Albert Ventura, Alberto Abalde, Sergi Vidal, Albert Miralles, Nacho Llovet, Albert Sàbat i Ousmane Drame, i el divendres les passaran Demond Mallet, Goran Suton, Zoran Nikolic, David Iriarte, José Ignacio Nogués, Agustí Sans i Xavi López-Arostegui.

Les noves cares de l'equip són les d'Ousmane Drame, que arriba de la lliga universitària dels Estats Units, i Albert Sàbat, que s'incorpora procedent del Autocid Ford Burgos de la LEB Or. Pel que fa a les baixes, el club s'ha acomiadat de Sitapha Savané, que ha tornat a l'Herbalife Canaria, Àlex Suárez, que ha sortit al Reial Madrid però que ha estat cedit al Dominion Bilbao Basket, Clevin Hannah que també jugarà a Bilbao i Àlex Barrera que jugarà a l'ICL Manresa.

El seu entrenador Salva Maldonado no ha refusat l'ambició de cara als nous reptes d'aquesta campanya tot i apuntar que "hem de baixar el llistó perquè les condicions són diferents".

Amb tot, la Penya, que la darrera campanya va entrar als playoffs, començarà els entrenaments el proper 31 d'agost amb les vistes posades al primer enfrontament de pretemporada contra el Barcelona Lassa, el 6 de setembre. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut