Clevin Hannah, amb la samarreta de la Penya. (Foto: EFE)
Clevin Hannah, amb la samarreta de la Penya. (Foto: EFE)
Bàsquet

El FIATC Joventut haurà de buscar un base després de la marxa de Clevin Hannah al Bilbao Basket

Clevin Hannah serà jugador del Bilbao Basket la pròxima temporada, després que el FIATC Joventut ha arribat a un acord amb el club basc per no exercir el dret de tempteig sobre el jugador

Actualitzat

El base Clevin Hannah jugarà la propera temporada en el Bilbao Basket. El FIATC Joventut tenia l'opció d'exercir el seu dret de tempteig sobre el jugador per retenir-lo, però tots dos clubs han arribat a un acord perquè els verd-i-negres no exerceixin aquest dret.

Hannah s'ha fet un lloc a la Lliga Endesa després de la seva bona temporada a la Penya. Fitxat com a segon base per darrera del veterà Demond Mallet, el nord-americà ha firmat una estadística de 10,2 punts i 2,4 assistències en 19 minuts de mitjana en pista, amb un 38% d'encert en els llançaments triples.

Miralles seguirà

La bona notícia per l'equip badaloní ha estat la renovació del pivot Albert Miralles per les properes dues temporades, fins el 30 de juny del 2017. El jugador ha estat un dels interiors més destacats de l'equip aquesta passada temporada, ajudant a la Penya amb la seva solidesa. En les últimes dues temporada que ha estat a Badalona, Miralles no s'ha perdut ni un sol partit, convertint-se en l'home de ferro de l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut