Bàsquet

El Fiatc Joventut fa oficial la contractació del gegant bosnià Ognjen Kuzmic

El Fiatc Joventut ha fet oficial l'arribada d'Ognjen Kuzmic. El pivot bosnià, de 22 anys i 2,14 metres, jugarà com a cedit per part de l'Unicaja de Màlaga. Tot i la seva joventut, Kuzmic va fer bons números la temporada passada a la Lliga LEB Or amb el Clínicas Rincón, i la Penya espera que aquesta progressió es mantingui a la Lliga Endesa.

Actualitzat
El Fiatc Joventut ha fet oficial l'arribada d'Ognjen Kuzmic. El pivot bosnià, de 22 anys i 2,14 metres, jugarà com a cedit per part de l'Unicaja de Màlaga. Tot i la seva joventut, Kuzmic va fer bons números la temporada passada a la Lliga LEB Or amb el Clínicas Rincón i la Penya espera que aquesta progressió es mantingui a la Lliga Endesa.

Ognjen Kuzmic va néixer el 16 de maig del 1990 (22 anys) a la localitat de Doboj, a Bòsnia i Hercegovina. Fa 2,14 metres d'alçada i juga de pivot. Va començar a jugar al KK Borac Banja Luka, la temporada 2008-2009 va emigrar a Finlàndia per jugar al Korihait, el gener del 2009 va fitxar per a un altre equip finlandès, el Lapuan. La temporada 2009-2010 va tornar al seu país per jugar amb el Celik Zenika KK.

La temporada 2011-2012 va arribar a Màlaga fitxat per l'Unicaja i va jugar a l'equip vinculat de la Lliga Adecco Or, el Clínicas Rincón. A la Lliga Endesa ha disputat dos partits amb l'Unicaja. Els seus números amb l'equip vinculat van ser de 10,4 punts, 8,6 rebots i 2,1 taps per partit. El jugador, amb un prometedor futur, ha estat escollit per l'equip de l'NBA Golden State Warriors en la segona ronda del "draft" amb el número 52.

Ognjen Kuzmic té previst arribar a primera hora de la tarda a Barcelona i que pugui participar en la sessió d'entrenament de les 18.00, on podrà conèixer l'entrenador i els seus nous companys.
Anar al contingut