El FIATC Joventut derrota l'Unicaja (80-64) gràcies a un tercer quart esplèndid

El FIATC Joventut ha derrotat l'Unicaja per 80-64 en partit corresponent a la 31a jornada de la Lliga Endesa. Els de Maldonado han aprofitat un tercer quart molt bo (26-13) per fer la diferència en un matx molt igualat fins aleshores. Jelínek (15 punts) ha estat el màxim anotador del partit.

Després d'una primera meitat molt igualada (18-18 al final del 1r quart i 32-34 al descans), els verd-i-negres han fet un tercer quart per emmarcar (26-13) i ja no han deixat l'avantatge en el marcador.

Actuació coral del conjunt català. Repartiment de minuts i de punts amb actuacions destacades de David Jelínek (15 punts) i Latavious Williams (11 punts i 6 rebots). El triomf de la Penya rebla el clau de la crisi de resultats dels andalusos, que ja han dit adéu a les seves opcions de "play-off".