Sergi Vidal penetra davant de David Doblas (EFE)
Penya-Guipúscoa

El FIATC Joventut derrota fàcilment el fluix Guipúscoa Basket, i ajuda de rebot La Bruixa d'Or (91-66)

La Penya, en la seva lluita per jugar els "play-offs", ha superat un rival contra el qual no podia perdre. El Guipúscoa Basket de Jaume Ponsarnau és un equip trencat molt a prop del descens.

Daniel AlentoActualitzat

El FIATC Joventut ha sumat davant el Guipúscoa Basket la seva quarta victòria de la segona volta (91-66). Els badalonins, patint per mantenir-se dins les posicions de play-off en una segona part part de la Lliga regular decebedora, han sumat un triomf  davant un dels pitjors equips de la competició fent a més un petit favor a La Bruixa d'Or en la seva lluita per evitar el descens. Els bascos, entrenats per Jaume Ponsarnau, encadenen 6 derrotes consecutives.

David Doblas (17 punts, 3 rebots, 3 assistències) ha anotat els 9 primers punts del Guipúscoa Basket en el primer quart. Albert Miralles i Goran Suton (14 punts, 13 rebots) no podien aturar-lo en aquests minuts inicials, però ho compensaven amb la seva aportació ofensiva. Però mentre el pivot visitant trobava poca ajuda, els interiors badalonins han estat ben secundats pels seus companys. La Penya ha tancat el primer quart amb un avantatge de 7 punts, 21 a 14. En el segon quart Doblas ha cedit el protagonisme en el seu equip a l'aler Dani Díez (16 punts, 5 rebots). Però com li ha passat al seu company, s'ha trobat massa sol.

L'equip de Salva Maldonado, liderat en atac per Nacho Llovet (14 punts, 8 rebots), Clevin Hannah (16 punts) i Demond Mallet (12 punts, 4 assistències), ha arribat al descans guanyant d'11, 46 a 35. Dos triples d'Albert Ventura (10 punts) al començament del tercer quart han trencat definitivament el partit. Una falta antiesportiva de Jordi Grimau sobre Sergi Vidal ha estat la sentència definitiva dels bascos. El Joventut s'ha posat 23 punts amunt a falta de 13 minuts pel final del matx. L'últim quart ha estat un dels més plàcids que es recorden a l'Olímpic de Badalona.