Brandon Paul, defensat per Jaka Blazic (EFE)

El FIATC Joventut cau amb orgull a Vitòria en un festival anotador liderat per Darius Adams (102-99)

Després del dur correctiu encaixat a Andorra, els verd-i-negres han millorat molt la seva imatge i han plantat cara davant un rival classificat per a la Final Four de Berlín, però han acabat caient en un duel de molta anotació

David CarballoActualitzat

El FIATC Joventut ha perdut a la pista del Laboral Kutxa per 102-99 en partit avançat de la 32a jornada de la Lliga Endesa. Després del dur correctiu encaixat a Andorra, els verd-i-negres han millorat molt la seva imatge i han plantat cara davant un rival classificat per a la Final Four de Berlín però han acabat caient en un duel de molta anotació.

El Baskònia ha començat dominant i ràpidament ha agafat un avantatge d'onze punts amb un parcial de 16 a 5. Darius Adams anotava amb molta facilitat però la Penya s'ha refet del mal inici de la mà de Brandon Paul i Sergi Vidal.

En un duel marcat per la poca intensitat defensiva, el Joventut ha estat capaç de posar-se per davant en el marcador per primera vegada en el segon quart i ha arribat al descans guanyant per un ajustat 54 a 55.

El festival anotador de tots dos equips ha seguit a la represa i els homes de Salva Maldonado han arribat amb opcions de donar la sorpresa fins a l'últim minut. Tot i plantar cara, Darius Adams, màxim anotador amb 32 punts, ha estat el botxí dels verd-i-negres, que es queden amb un balanç de 11 victòries i 20 derrotes.