Els jugadors de la Penya amb els cartells de #botaxlainfancia (Twitter: @Penya1930)
Bàsquet

El FIATC Joventut col·labora amb la campanya #botaxlainfancia

Per cada "bot" que es pengi, les empreses col·laboradores donaran un euro que es destinarà íntegrament a beques per a menjador, colònies i activitats de lleure i reforç escolar que beneficiaran infants que es troben en risc d'exclusió social

Actualitzat

El FIATC Joventut col·labora amb la campanya impulsada per Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai) en la qual es convida a tothom a "botar" per la infància. Per fer-ho només es tracta de fer-se fer una foto "botant" (fent un salt o botant una pilota) i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #botaxlainfancia. Els nostres jugadors ja ho han fet!

En un comunicat a la web de la Penya, el club badaloní explica que en un context en el que el 27,3 % dels infants viuen per sota del llindar de la pobresa, no ho dubtis i #botaxlainfancia! Cada "bot" serà un clam a favor dels drets i la igualtat d'oportunitats en la infància; i cada "bot" serà 1 ¿ aportat per les empreses col·laboradores (Eurest Catalunya; Autocars Bardet i Supermercats PlusFresc) que es destinarà íntegrament a ajuts per a que els infants en risc d'exclusió social puguin anar al menjador, a activitats de lleure i reforç escolar i a les colònies. Tothom pot informar-se i, si ho desitgen, col·laborar a través del web www.botaxlainfancia.org.

El passat dia 10 de Març es van arribar als 8.000 "bots" i la fundació Fundesplai no podia ocultar la seva satisfacció i les seves ganes de continuar podent ajudant als qui més ho necessiten.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut