El Feyenoord-Roma, aturat momentàniament pel llançament d'un plàtan gegant dirigit al jugador africà Gervinho

Un grup d'aficionats locals havia anat a l'estadi De Kuip amb plàtans gegants inflables i un ha caigut sobre la gespa a vuit minuts del descans, un fet que ha obligat l'àrbitre francès Clément Turpin a aturar el joc

El partit de tornada dels setzens de final entre el Feyenoord i la Roma a l'estadi De Kuip s'ha hagut d'aturar durant uns minuts per uns lamentables actes racistes comesos per un sector de l'afició holandesa, que ha llançat un plàtan gegant sobre el terreny de joc dirigit al jugador africà Gervinho.

Un grup d'aficionats del Feyenoord havia anat a l'estadi amb plàtans gegants inflables i un d'ells ha caigut sobre la gespa a vuit minuts del descans, un fet que ha obligat l'àrbitre francès Clément Turpin a aturar el joc durant uns instants.

A la represa, l'expulsió del jugador local Te Vrede ha encès els ànims dels seguidors més radicals, que han tirat bengales i altres objectes sobre el terreny de joc i el partit ha estat aturat uns 25 minuts. Tot i aquests lamentables incidents, el partit s'ha reprès i la Roma s'ha acabat imposant per 1 a 2, el segon gol precisament ha estat obra de Gervinho, la víctima d'aquests actes de racisme, que ha acabat donant la classificació per als vuitens de final al conjunt italià.