Fórmula 1

El Ferrari de Sebastian Vettel torna a ser el més ràpid a Jerez

La sessió matinal d'aquest dilluns ha confirmat les bones sensacions del nou Ferrari. Mentrestant, a McLaren les coses no acaben de funcionar.

Actualitzat

La segona jornada d'entrenaments de F1 està confirmant la tendència que ja es va apuntar el primer dia de tests de pretemporada al circuit de Jerez: el nou Ferrari, amb Sebastian Vettel al volant, està sent el més ràpid de tots.

En la sessió matinal, el pilot alemany ha rebaixat en gairebé un segon el seu millor temps. De fet, ha rebaixat tres cops el millor registre que va aconseguir el diumenge, en què ja va ser el més ràpid.

L'actual campió del món, Lewis Hamilton, ha marct el segon millor temps al volant del seu Mercedes. L'anglès no havia participat encara en els tests però ha aprofitat i ha completat fins a 62 voltes, més que cap altre pilot en la jornada matinal.

Fernando Alonso no sortirà a rodar aquest dilluns però sí que ho ha fet el seu company a McLaren, Jenson Button, i sembla que les coses no acaben de funcionar. Cinc voltes amb poc ritme i cert secretisme a l'escuderia britànica. Com Alonso, aquest dilluns tampoc rodarà Carlos Sainz amb Toro Rosso.

Daniel Kvyat, de la seva banda, ha trencat l'aleró del davant del Red Bull i ha rodat sense esperant que a la sessió de la tarda arribin els recanvis.

Els temps (dilluns matí):

Sebastian Vettel (Ferrari) 1:20.984 (31 voltes)

Lewis Hamilton (Mercedes) 1:22.490 (62)

Max Verstappen (Toro Rosso-Renault) 1:24.167 (41)

Felipe Nasr (Sauber-Ferrari) 1:24.338 (44)

Valtteri Bottas (Williams-Mercedes) 1:24.923 (22)

Pastor Maldonado (Lotus-Mercedes) 1:27.363 (13)

Jenson Button (McLaren-Honda) 1:54.655 (5)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut