Eurolliga

El Reial Madrid i el Fenerbahçe s'enfrontaran a la final de l'Eurolliga

Aquest diumenge a les 20:00, en directe per Esport3, l'equip blanc i el conjunt turc lluitaran per proclamar-se el millor equip del continent

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha imposat al CSKA de Moscou en la segona semifinal de l'Eurolliga (83-92). El conjunt rus ha començat dominant amb un determinant Cory Higgins i un omnipresent Sergio Rodríguez que s'enfrontava al seu exequip. 30-20, al final del primer quart.

En el segon temps, però, l'equip blanc ha desplegat totes les seves virtuts en el parquet serbi i, no només ha escurçat distàncies, si no que s'ha posat per davant, 46-47 al descans, gràcies, en bona per part, per la inspiració de Luka Doncic, que al final del partit ha estat nomenat MVP amb 16 punts, 7 rebots i 2 assistències.

A la represa, tots dos equips han pagat l'esforç i han vist com errors i malentesos mantenien molt ajustat el marcador en els primers compassos. Ara bé, els de Pablo Lasso han recuperat el control del partit i s'han arribat a posar a +12 en el darrer quart (61-73), màxima renda en el partit. Els russos han buscat la reacció però ni De Colo ni Kyle Hines, dels més decisius entre els d'Itoudis han pogut evitar la desfeta.

 

El Fenerbahçe tomba el Zalgiris Kaunas i es classifica per a la final de l'Eurolliga (76-67)

Duel de banquetes d'alt voltatge a la primera semifinal de l'Eurolliga i és que el Fenerbahçe d'Obradovic s'ha enfrontat al Zalgiris Kaunas de Jasikevicius a l'Stark Arena Belgrade. La veterania del tècnic serbi s'ha acabat imposant al lituà en un partit que ha acabat donant el triomf als turcs (76-67) que intentaran revalidar el títol a la final del proper diumenge a les 20:00 (en directe per Esport3).

El Fenerbahçe ha sortit com un tro i ha posat contra les cordes els lituans en els primers 7 minuts. Un contundent 7-1 en el marcador ha encès les alarmes en el Zalgiris i ha provocat que Sarunas Jasikevicius cridés els seus homes a un temps mort. Reacció immediata i l'equip bàltic s'ha posat en el partit escurçant distàncies, 19-13 al final del primer quart.

En el segon temps, l'encert de Kevin Pangos i d'Aaron White ha permès posar el Zalgiris a 4 punts, 24-20, en el que semblava la consolidació de la reacció. Però tot ha quedat en l'intent, i és que Datome i Vesely han respost amb total contundència arribant a un màxim avantatge de 12 punts (32-20). Jasikevicius, des de la banqueta, s'ha fet un fart de reordenar les seves files buscant l'ajust que el seu equip necessitava. El partit s'ha anat al descans amb un 39-33 a l'electrònic.

El partit, però, s'ha tornat boig en el tercer quart quan el conjunt lituà ha anat percutint en el parquet fins que un triple impressionant de Pangos, a les acaballes, ha posat el Zalgiris a només dos punts, 50-48, davant de la monumental emprenyada d'Obradovic.

En el desenllaç, cop d'autoritat del Fenerbahçe de la mà de Muhammed Ali, que ha encistellat totes les pilotes que han passat per les seves mans i s'ha acabat convertint en el màxim anotador del partit amb 19 punts. L'irreductible Zalgiris ha lluitat fins al darrer sospir per impedir la derrota final (76-67).

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut