El FCB Barcelona es proclama campió de la Copa Catalunya femenina en superar l'Espanyol (6-0)

El FCB Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya femenina en batre l'Espanyol (6-0) a Mollet del Vallès. La Copa Catalunya amateur l'ha guanyat el Sant Cristòfol de Terrassa en superar el Sant Cugat Esport als penals

A una setmana per a l'inici de la Lliga femenina, el Barça ha aconseguit el primer títol de la temporada. Tercera Copa Catalunya consecutiva i setena en el còmput global de les noies de Xavi Llorens, que en només catorze minuts han obert el marcador a Mollet del Vallès a través de Jenni Hermoso. Les blaugrana, en la primera ocasió entre els tres pals, obrien el marcador a la final de la Copa Catalunya. La més clara per a l'Espanyol l'ha tingut Paloma, a cinc minuts pel descans, amb un xut enverinat que ha atrapat Sandra Paños. Les blanc-i-blaves han cedit espais i les blaugrana els han aprofitat amb escreix al segon temps. Marta Torrejón ha fet el segon a la represa en rematar de cap al segon pal un servei de córner. Alèxia Putellas també s'ha afegit al còmput golejador. Acció de combinació entre les blaugrana, que, amb triangulació dins de l'àrea, ha acabat amb Putellas batent per dalt la portera blanc-i-blava. Aitana Bonmatí, aprofitant també espais dins de l'àrea, ha fet el quart. El cinquè ha arribat des dels onze metres. Aquest penal comès per Núria Garrote a Jennifer Hermoso ha acabat amb Olga García transformant la pena màxima. El sisè i últim l'ha anotat Mariona Caldentey en finalitzar sense oposició una bona combinació de les blaugrana que, tot i l'avantatge al marcador, han mantingut l'exigència fins al final.