Lliga de Campions

El FC Santa Coloma empata contra l'Alaskhert i queda eliminat a la primera ronda de la prèvia de la Champions (1-1)

El conjunt andorrà no ha passat de l'empat a un contra l'Alaskert armeni i no ha pogut remuntar l'1 a 0 advers del partit d'anada

Actualitzat

El somni europeu del FC Santa Coloma s'ha esvaït a les primeres de canvi. El conjunt andorrà ha quedat eliminat en la primera ronda de la fase prèevia de la Lliga de Campions després d'empatar a un contra l'Alashkert armeni en el partit de tornada disputat a l'Estadi Comunal. El conjunt de Principat havia de remuntar un 1 a 0 advers de l'anada, però ha tornat a caure davant del mateix botxí de la temporada passada.

Els armenis s'han avançat en el marcador en el minut 27 per mitjà de Nenadovic, l'autor també del gol en el partit d'anada. Un gol molt protestat pels jugadors andorrans en considerar que el futbolista de l'Alaskhkert estava en posició de fora de joc. Esvaïda l'opció d'una pròrroga, el Santa Coloma necessitava tres gols per remuntar l'eliminatòria, una tasca pràcticament impossible.

En la represa, Ildefons Lima ha establert el definitiu empat a un en el minut 63, un gol que no ha servit per evitar l'eliminació de l'equip andorrà per segona temporada consecutiva i contra el mateix rival.

Joan Capdevila penja les botes

L'eliminació del Santa Coloma de la Champions ha estat l'últim partit com a futbolista del català Joan Capdevila. L'exjugador de l'Espanyol i el Vila-real, entre d'altres equips, i campió del món i d'Europa amb la selecció espanyola, ja va anunciar que penjaria les botes en cas que el modest conjunt andorrà quedés eliminat.

Anar al contingut