Barça

El FC Barcelona vola cap els Estats Units per afrontar la seva exigent gira de pretemporada

Als Estats Units, el projecte d'Ernesto Valverde es trrobarà amb tres rivals d'entitat que permetran posar a prova la solidesa dels seus fonaments

Actualitzat

El FC Barcelona vola aquest dimecres a la tarda cap als Estats Units per la seva gira nord-americana d'aquest estiu. Una gira on a més d'entrenar disputarà tres partits de la International Champions Cup contra tres rivals potents: la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. El Barça replica el format de l'última pretemporada, amb l'única diferència que els tres amistosos de l'estiu passat es van disputar tots en territori europeu.

Barça i Juventus reeditaran l'amistós que van disputar el juliol del 2003 a Boston. Aquell partit, el primer de Frank Rijkaard a la banqueta blaugrana, va servir per fer debutar Ronaldinho, que va jugar uns minuts a la segona part. L'actual tècnic del Barça B, Gerard López, també hi va participar. Curiosament, catorze anys després, catalans i piemontesos es tornaran a trobar als Estats Units mesos després que la Juventus eliminés el Barça de la Lliga de Campions. De "Ronnie" a Messi, de Zalayeta a Dybala.

 

Serà la primera cita d'una pretemporada lucrativa per al Barça, ja que percebrà catorze milions d'euros pels tres partits a disputar, però també exigent, per l'entitat dels rivals i perquè suposarà un viatge de nord a sud de la costa est nord-americana. El Barça s'estrenarà la mitjanit de dissabte a diumenge contra la Juve, prop de Nova York. La matinada de dimecres a dijous, s'enfrontarà amb el Manchester United de Mourinho, a qui evitarà en la primera fase de la Champions. I la traca final arribarà amb el primer dels tres clàssics que el Barça disputarà abans que comenci la lliga. Feia 26 anys que un Barça-Madrid no es jugava en format amistós.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut