Barça

El FC Barcelona vol mantenir-se al marge del cas contra el seu expresident Sandro Rosell

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha reiterat aquest dilluns durant la roda de premsa on ha revelat el nom del nou entrenador del primer equip de futbol que el club no està relacionat amb el cas obert contra Sandro Rosell

Actualitzat

El FC Barcelona ha volgut desvincular-se aquest dilluns del procés judicial on es troba immers el seu expresident, Sandro Rosell. Josep Maria Bartomeu, avui president del club i company de junta de Rosell sota la seva presidència, ha insistit durant la seva roda de premsa d'aquest dilluns que el cas afecta només als seus negocis particulars i no a la seva gestió al capdavant del club blaugrana.

Bartomeu ha reiterat que "El Barça no forma part del procés obert contra Sandro Rosell, tot i que si afecta la seva imatge", ja que quan es parla de l'investigat se'l menciona com a expresident del club. El president barcelonista, però, ha admès que el club n'estarà pendent de la investigació. Tot i estar convençut que el Barça no es veurà implicat, ha afirmat que "si el procés dictamina que Rosell es va beneficiar econòmicament del club, actuarem en conseqüència".

Finalment, Josep Maria Bartomeu ha reconegut que el cas Rosell l'afecta personalment, però que el club està per sobre de tot: "Sap molt greu. Sandro Rosell és un amic personal. Però nosaltres defensem els interessos del club."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut