Barça

El FC Barcelona vol cedir Aleix Vidal i incorporar un lateral veterà al seu lloc

Aleix Vidal sembla haver esgotat el seu crèdit davant del seu entrenador. Ara el club li estaria buscant una sortida en forma de cessió al mercat d'hivern.

Actualitzat

El FC Barcelona, segons ha pogut saber TV3, està buscant una sortida a Aleix Vidal, el lateral dret del primer equip que no entra en els plans del seu entrenador, Luis Enrique Martínez. Una sortida, però, que ha de comportar de forma obligada l'arribada d'un altre jugador d'aquesta demarcació per donar descans a Sergi Roberto, o substituir-lo quan no pugui jugar.

Tot sembla indicar que Vidal marxarà cedit en el mercat d'hivern que s'obrirà el mes de gener, perquè difícilment cap equip igualarà el traspàs que l'entitat blaugrana va pagar per ell, 18 milions, menys la quantitat que el club ja considera amortitzada. Acceptar un preu inferior a aquesta xifra suposaria admetre pèrdues en l'operació, una opció que no agrada a la Junta. El futbolista de Puigpelat va arribar al club barceloní l'estiu del 2015 i té contracte fins a l'estiu del 2020.

El tema econòmic també és clau en l'arribada del seu substitut. El Barça treballa en una llista de laterals veterans, amb un preu molt assequible, i disposats a firmar fins a final d'aquesta temporada, o com a molt la següent. Això descartaria l'arribada del lateral brasiler del València Joao Cancelo, mentre fa agafar força el nom de Dario Srna, de 34 anys. 

Srna és un lateral dret croat de 34 anys que fa 14 temporades que juga al Xakhtar Donetsk. De moment, aquesta campanya sempre ha estat titular i ha jugat 17 partits, inclosa la fase prèvia de la Lliga de Campions i la Lliga Europa. És el capità tant al conjunt ucraïnès com en la selecció de Croàcia. La seva sortida del club al gener no seria un problema.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut