Rakitic i Messi celebren la victòria a la Champions contra la Juve (EFE)
Barça

El FC Barcelona visita el Getafe amb la intenció de seguir mantenint el liderat a la Lliga

Els conjunt blaugrana afronta el matx al Coliseum Alfonso Pérez sent líders de la classificació i després d'una victòria de prestigi a la Champions davant la Juventus

Actualitzat

El FC Barcelona visita el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al Getafe (a les 16.15) en la quarta jornada del campionat de Lliga. Els d'Ernesto Valverde arriben després de superar amb contundència la Juventus a la Lliga de Campions, i ara tornen al campionat de Lliga per intentar seguir mantenint el liderat.

El Barça suma 9 punts de 9 possibles a la classificació, a més de nou gols a favor i cap en contra. Els de Valverde intentaran seguir amb aquest potent inici de campionat davant d'un complicat Getafe. Els madrilenys, tot i ser un equip recentment ascendit, suma 4 punts en tres partits, amb una derrota per la mínima contra el Sevilla (0-1), un prestigiós empat al nou San Mamés davant l'Athletic Club (0-0) i una gran victòria a Leganés (1-2).

Per afrontar aquest partit, Ernesto Valverde ha repetit la convocatòria de la Lliga de Campions. Els 18 jugadors de la llista són Marc-André ter Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano, Paulinho, Gerard Deulofeu, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes i Samuel Umtiti.

Paco Alcácer ha rebut l'alta de la seva gastroenteritis i ha quedat fora de l'expedició per decisió tècnica, juntament amb Lucas Digne, Aleix Vidal i Thomas Vermaelen. Rafinha i Arda Turan, que encara no s'han recuperat de les seves lesions, tampoc viatjaran.

Precedents blaugrana

Pel que fa als precedents, el FC Barcelona i el Getafe s'han enfrontat 24 vegades a la Lliga, amb 17 triomfs blaugrana, cinc empats i dues victòries del Getafe. Els gols també són favorables als culers, amb 58 gols a favor i només 17 en contra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut