Jugadores del Barça femení en una imatge d'arxiu (FC Barcelona)
Futbol femení

El FC Barcelona venç la Reial Societat i es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina (1-0)

Un gol de Bàrbara Latorre a la pròrroga ha classificat l'equip de Xavi Llorens per a les semifinals de la Copa de la Reina

El FC Barcelona s'ha imposat a la Reial Societat en els quarts de final de la Copa de la Reina (1-0) a San Sebastián de los Reyes. Les noies de Xavi Llorens no han pogut marcar el gol de la victòria fins al temps afegit, a la pròrroga, gràcies a una diana de Bàrbara Latorre en el minut 101 de partit.

El Barça s'ha encallat en el joc ofensiu davant una Reial que ha aguantat tot el partit sense rebre cap gol. Les blaugranes han disposat de poques oportunitats de marcar, excepte un xut al travesser de Vicky, i la Reial Societat no ha pogut evitar el gol blaugrana de la pròrroga.

Les blaugranes s'enfrontaran a semifinals amb el València, que ha vençut l'Athletic amb un contundent 3-1. Estefania Banini, i Mari Paz Vilas 2 gols) han marcat pel València i Yulema Corres ha fet l'única diana de l'Athletic.

Barça i València s'enfrontaran a semis el proper 16 de juny, amb un equip blaugrana que després d'escapar-se-li la Lliga a l'últim sospir, vol tancar la temporada amb la Copa. Un trofeu que seria l'últim de Xavi Llorens a la banqueta del Barça femení.