El Barça femení no podrà disputar la final de la Lliga de Campions després de caure contra el PSG
Futbol femení

El FC Barcelona torna a ensopegar amb el PSG i es queda sense la final de la Lliga de Campions (2-0)

Les blaugranes han intentat remuntar l'1 a 3 de l'anada des del primer moment, però a la segona part Delannoy i Paredes han sentenciat l'eliminatòria

Actualitzat

El FC Barcelona femení s'ha quedat sense poder jugar la final de la UEFA Women's Champions League després de caure contra el PSG per 2 a 0.

Les jugadores de Xavi Llorens han viatjat al Parc dels Prínceps amb només una idea al cap: remuntar l'1-3 encaixat al Miniestadi en el partit d'anada. Les blaugranes han sortit al terreny de joc amb la màxima concentració per tal de marcar un gol matiner que els donés aire i gairebé ho aconsegueixen i és que Vicky Losada, Ruth García i Míriam Diéguez han estat a punt de marcar en tres ocasions gairebé consecutives en els primers compassos de l'enfrontament.

Però les franceses s'han sentit molt còmodes neutralitzant amb contundència les iniciatives de les blaugranes per, després, llençar-se al contracop cap a la porteria de Sandra Paños.

El partit ha arribat a la mitja part amb un 0-0 en el marcador que complicava de valent les opcions del FC Barcelona.

A la represa, les jugadores del PSG han incrementat la pressió només de començar amb la intenció de deixar sentenciada l'eliminatòria al més aviat possible. En una de les arribades de les franceses, la portera blaugrana ha escombrat la davantera del PSG i la mateixa Delannoy s'ha encarregat de transformar el penal (1-0).

Poc després, Míriam ha enviat a la seva pròpia porteria la pilota en l'intent de refusar un rebot enverinat a dins de l'àrea. La jugadora del PSG, Irene Paredes, s'ha limitat a rematar al fons de la xarxa per fer pujar el segon de les franceses en el marcador (2-0).

Les noies del FC Barcelona posen punt final a una excel·lent temporada just a les portes de la gran final de la màxima competició europea. Malgrat el resultat, les blaugranes han disputat una gran eliminatòria en què no han renunciat, en cap moment, a plantar cara al poderós PSG.

Anar al contingut