Josep Vives ha explicat que el Barça ha tancat la temporada 2016-17 superant el rècord en ingressos (@FCBarcelona_cat)
Barça

El FC Barcelona tanca l'exercici 2016-17 ingressant 13 milions d'euros més del que s'havia plantejat

El portaveu ha explicat detalladament les xifres dels balanços econòmics un cop s'ha tancat l'exercici de la temporada

Actualitzat

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha comparegut en roda de premsa per explicar tot el que s'ha parlat en la reunió de la Junta Directiva d'aquest dilluns:

Tancament de comptes 2016-17

El club ha tancat l'exercici amb una xifra rècord en ingressos: 708 milions d'euros, un increment de 13 milions respecte els 695 milions que s'havia plantejat en el pressupost. Amb aquestes xifres, el Club ha aconseguit un benefici net, després d'impostos, de 18 milions d'euros. Per tot plegat, el Barça s'ha pogut permetre eixugar 24,5 milions del seu deute, que ha quedat fixat en 247 milions d'euros.

A banda, ha felicitat el Club després que la revista Forbes considerés el FC Barcelona com el quart equip més valuós del món amb una valoració de 3.640 Milions d'euros.

Sortida de Neymar:

"És un dels millors jugadors del món i només volem que segueixi sent feliç al Barça. Estem molt tranquils i molt esperançats que torni a fer una temporada tan bona com l'anterior. Que marxi Neymar no passa per l'imaginari del Club"

Valoració de l'acord amb l'Ajuntament de Barcelona per tirar endavant amb l'Espai Barça:

Vives ha agraït l'esperit de consens del consistori de la capital catalana i dels veïns per a que tiri endavant el projecte.

Gira als Estats Units:

Voluntat per expandir la marca 'Barça' en el continent americà. En aquest sentit, Vives ha fet balanç del primer any d'activitat de la primera oficina permanent ubicada a Nova York.

Capítol judicial:

"Satisfacció per la resolució de la FIFA contra les demandes del Santos en relació al fitxatge de Neymar" i ha repassat detalladament totes les reclamacions que el club brasiler pretenia aconseguir. En aquest sentit, Vives ha explicat que el Barça "només abonarà uns 2 milions d'euros en concepte de bonus perquè Neymar va ser FIFA World Player el 2015 sempre que el Santos no presenti un recurs davant del TAS. Si ho fes, aquesta quantitat quedaria retinguda a l'espera d'una resolució final".

"L'Audiència Provincial de Barcelona ha desestimat la demanda de MCM per l'explotació de la publicitat en la façana de la Masia".

 

 

 

Anar al contingut